Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

M1 Adana AVM’de ‘’Geçmiş Olsun’’ , adlı filmin özel gösterimi gerçekleşti.

M1 Adana AVM’de ‘’Geçmiş Olsun’’ , adlı filmin özel gösterimi gerçekleşti.

- SENİN İÇİN SİNEMA–

M1 Adana AVM’de ‘’Geçmis Olsun’’ , adli filmin özel gösterimi gerçeklesti.

 

- SENIN IÇIN SINEMA–

 

M1 Adana Alisveris Merkezi, Cinemaximum’da ‘’Geçmis Olsun ‘’ filminin yaratici film ekibini ve seyircilerini bir araya getirdi.

 

M1 Adana Avm, Adana’da sanat ve eglencenin merkezi olmayi sürdürüyor.. Bu sene Cinemaximum’da gerçeklesen özel gösterim filmlere, oyuncularin ve yaratici film ekibinin katilimi ile Adanalilari sanat dünyasinin yildizlari ile bulusturmaya devam eden M1 Adana Avm, bu hafta Juli Sanat tarafindan hazirlanan ve çekimleri 3 haftada tamamlanan 'Geçmis Olsun'adli filminin film ekibi M1 Adana AVM Cinemaximum’da agirladi. Filmin oyuncu kadrosunda ; Toygan Avanoglu, Cihan Simsek, Müge Boz, Alper Saldiran, Ali Riza Tanyeli, Sinan Bengier, Füsun Demirel, Suzan Aksoy ve Gülhan Tekin yer aliyor. Dünyaya yayilan bir virüsün insanlari yok etmesinin ardindan yasananlari konu edinen absürt komedi filmin müziklerinde ise Tuna Hizmetli imzasi bulunuyor. M1 Adana AVM Cinemaximum’da film gösterimi sonrasinda ‘’Geçmis Olsun’’ filminin oyuncu kadrosu ve basrol oyunculari seyircilerin sorularini yanitladi ve izleyenler ile fotograf çekildiler.

‘’Geçmis Olsun’’ filminin konusu ise kisaca söyle : 'Küçük bir mahallede 'siradan' insanlarin yasadigi normal, cografik, bilimsel dünya

yok olur. Sevdigi kiz olan Tugba'ya kavusmak için her seyi yapan Saffet, sonunda Tugba'nin kalbini kazanir fakat tam Tugba ile dünya evine girecekken kayinçosu Tarik'in vahim bir hatasi yüzünden birlikte komaya girerler. Saffet, Tugba'nin askindan komayi da atlatir ve 3 yil sonra uyanir. Tugba'ya kavustugunu düsünürken dünyada insanligin yok oldugunu görür. Tugba'nin yasadigini ögrenen Saffet, kayinçosu Tarik'la birlikte çok zorlu bir yolculuga çikar.

 



Anahtar Kelimeler: SENİN İÇİN SİNEMA–
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli